Over ons

Uw auto op de 1e plaats!


AutoFirst Van Laar in Maasbracht is een garage met topservice, vakmensen, de beste materialen en zeer scherpe tarieven. We zijn BOVAG gecertificeerd. Daarvoor moeten we aan strenge kwaliteitseisen voldoen en dat is meteen uw garantie dat uw auto bij AutoFirst Van Laar in de beste handen is. Wanneer wij uw auto onderhouden of repareren, weet u zeker dat de fabrieksgarantie behouden blijft.

 

Onderhoud en APK

We verzorgen onderhoud en schadeherstel aan alle gangbare merken en modellen, óók voor uw camper. Onze vakmensen worden continu bijgeschoold om over de hele automarkt op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Als RDW-erkend autobedrijf met een eigen APK keurmeester in dienst, bieden we u echt één adres voor alles wat met uw auto te maken heeft.

Een kleine reparatie of groot onderhoud? U wordt snel geholpen en mag rekenen op perfecte service. De koffie staat voor u klaar, evenals vervangend vervoer.

 

Verkoop van nieuwe auto's en occasions

Door de tellerregistratie van RDW (voorheen Nationale Auto Pas) bent u zeker van een eerlijke deal en een goede prijs bij AutoFirst Van Laar . Of het nu een (bijna) nieuwe auto zoekt of een instapklare occasion, we zijn er voor u.


AutoFirst: uw garantie voor kwaliteit

AutoFirst Van Laar is onderdeel van AutoFirst, een krachtig samenwerkingsverband van tientallen autobedrijven. Wij werken intensief samen, zodat u optimaal profiteert van scherpe inkoopvoordelen, marketingacties en onze onbegrensde kennis van zaken. U herkent een AutoFirst bedrijf aan het opvallende rode logo!

 

Altijd de eerste keus

Of het nu gaat om montage, reparatie, onderhoud, verkoop, inruil, pech onderweg, schade of financiering AutoFirst Van Laar heeft altijd snel en scherp geprijsd de perfecte oplossing in huis voor alle merken en types auto’s.

 

AutoFirst van Laar Maasbracht.
Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoud uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare gebruikte auto's en nieuwe auto's op bestelling

Lees meer